Algemeen Dingen te doen in Amsterdam voor jongeren

Dingen te doen in Amsterdam voor jongeren

-

Verveel jij je de laatste tijd ook heel erg? Naast het feit dat we nu in een rare tijd leven met het Coronavirus zijn er veel jongeren, maar ook oudere zich aan het vervelen. Veel weten niet meer wat zij moeten doen. Een filmpje kijken met je vriend op de bank, een wandeling maken in het Vondelpark of uitgebreid koken thuis ? Dit hebben we allemaal al vaak gedaan in deze tijd. Daarom hebben wij in deze blog enkele tips voor jou wat je kunt doen in Amsterdam waardoor jij de perfecte dag krijgt. Daarnaast zijn het ook nog activiteiten waar je wat aan hebt, voor zowel je lichaam als je hersenen die weer wat leren.

Rondvaart door Amsterdam

Wil jij de mooie stad Amsterdam ervaren in een rondvaart boot? Heerlijk door de grachten de schoonheid van Amsterdam bewonderen met daarbij wat te drinken en te eten. Dit kan een leuk iets zijn als je niet weet wat je kunt doen. Als je je geen zorgen wilt maken over een belemmerd uitzicht, dan raden wij aan om een rondvaart boot te kiezen die geen ramen of muren hebben. Het is hierdoor ideaal om van het weer te genieten en om natuurlijk foto’s te maken. Tijdens de reis bezoek bijvoorbeeld het Anne Frank Huis, de Jordaan, het Rijksmuseum en nog veel meer. Tijdens deze reis vermaak je je en steek je meer dingen op door de dingen die worden verteld in de boot.

Efoilen in Amsterdam

Tegenwoordig zie je vaak op social media mensen voorbij komen die op een efoil board over het water vliegen op de zee of in het meer. Deze trend is naar Nederland gekomen en dit kun je ook doen in Amsterdam bij Efoil Amsterdam. Efoilen houd je boven water door de snelheid die het board maakt door middel van je lichaamsbewegingen, maar ook een elektromotor onder het board. Tijdens een les die je kunt boeken wordt er voldoende afstand genomen om het overdragen van het virus te voorkomen. Een standaard les duurt anderhalf uur waarvan je 45 tot 60 minuten op het water bezig bent.

Moco Museum

Neem een kijkje bij het nieuwe museum op het Museumplein! Dit museum is een particulier museum waar vooral moderne en hedendaagse kunst wordt getoond. Het museum heeft een kleurrijke uitstraling en richt zich op een breed en jong publiek. Waarom je naar dit museum moet gaan is mede doordat het volop te zien is op social media door het jong publiek. Bovendien bij het bezoeken van dit museum vermaak je je en leer je ook is wat.

Laatste Nieuws

Scoor goedkope grootzakelijke energie met deze tips

Het regelen van een passend zakelijk energiecontract staat vaak niet bovenaan de to do list van ondernemers. Zij hebben...

Gouden munten sparen en verkopen; een waardevolle hobby

Het verzamelen van gouden munten is een bijzondere hobby en de meeste mensen begrijpen niet waar het plezier van...

Met car sharing Amsterdam heb je altijd een deelauto in de buurt

Veel mensen in Amsterdam weten het al. Het is een drama om je auto in de stad te kunnen...

Een motorverzekering afsluiten

Het kan erg leuk zijn om in je vrije tijd op een motor te rijden. Daarom kan het voor...

Maak van je passie je werk!

In het leven halen we ons blijdschap uit verschillende dingen. Liefde van en voor vrienden en familie, huisdieren. Genieten...

De eerste tekenen van een social media verslaving

Social media is overal. Het is geïntegreerd in ieder platform. Eerst dachten we dat de hype rondom social media...

Must read

Scoor goedkope grootzakelijke energie met deze tips

Het regelen van een passend zakelijk energiecontract staat vaak...

Gouden munten sparen en verkopen; een waardevolle hobby

Het verzamelen van gouden munten is een bijzondere hobby...

AanbevolenGerelateerd
voor jou