Algemeen Dingen te doen in Amsterdam voor jongeren

Dingen te doen in Amsterdam voor jongeren

Verveel jij je de laatste tijd ook heel erg? Naast het feit dat we nu in een rare tijd leven met het Coronavirus zijn er veel jongeren, maar ook oudere zich aan het vervelen. Veel weten niet meer wat zij moeten doen. Een filmpje kijken met je vriend op de bank, een wandeling maken in het Vondelpark of uitgebreid koken thuis ? Dit hebben we allemaal al vaak gedaan in deze tijd. Daarom hebben wij in deze blog enkele tips voor jou wat je kunt doen in Amsterdam waardoor jij de perfecte dag krijgt. Daarnaast zijn het ook nog activiteiten waar je wat aan hebt, voor zowel je lichaam als je hersenen die weer wat leren.

Rondvaart door Amsterdam

Wil jij de mooie stad Amsterdam ervaren in een rondvaart boot? Heerlijk door de grachten de schoonheid van Amsterdam bewonderen met daarbij wat te drinken en te eten. Dit kan een leuk iets zijn als je niet weet wat je kunt doen. Als je je geen zorgen wilt maken over een belemmerd uitzicht, dan raden wij aan om een rondvaart boot te kiezen die geen ramen of muren hebben. Het is hierdoor ideaal om van het weer te genieten en om natuurlijk foto’s te maken. Tijdens de reis bezoek bijvoorbeeld het Anne Frank Huis, de Jordaan, het Rijksmuseum en nog veel meer. Tijdens deze reis vermaak je je en steek je meer dingen op door de dingen die worden verteld in de boot.

Efoilen in Amsterdam

Tegenwoordig zie je vaak op social media mensen voorbij komen die op een efoil board over het water vliegen op de zee of in het meer. Deze trend is naar Nederland gekomen en dit kun je ook doen in Amsterdam bij Efoil Amsterdam. Efoilen houd je boven water door de snelheid die het board maakt door middel van je lichaamsbewegingen, maar ook een elektromotor onder het board. Tijdens een les die je kunt boeken wordt er voldoende afstand genomen om het overdragen van het virus te voorkomen. Een standaard les duurt anderhalf uur waarvan je 45 tot 60 minuten op het water bezig bent.

Moco Museum

Neem een kijkje bij het nieuwe museum op het Museumplein! Dit museum is een particulier museum waar vooral moderne en hedendaagse kunst wordt getoond. Het museum heeft een kleurrijke uitstraling en richt zich op een breed en jong publiek. Waarom je naar dit museum moet gaan is mede doordat het volop te zien is op social media door het jong publiek. Bovendien bij het bezoeken van dit museum vermaak je je en leer je ook is wat.

Laatste Nieuws

Hoe dek je ongeplande uitgaven door een ongeval?

Wanneer je uitgaven hebt als gevolg van een ongeval, is het verstandig dat je op zoek gaat naar een...

Dankzij de private lease rijd je in een auto zonder deze te kopen

Autorijden is voor veel mensen erg belangrijk. Door te kiezen voor het rijden in een auto kan iedereen zichzelf...

Je vindt een passende verzekering voor verschillende soorten schade

Schade kan helaas altijd op onverwachte momenten plaatsvinden. Dat is uiteraard vervelend, want niemand zit op schade te wachten....

Net een kat gekocht? Vergeet de kat niet te ontwormen 

Als je net een kat of een kitten hebt gekocht, dan is het erg belangrijk voor de gezondheid van...

AanbevolenGerelateerd
voor jou