Financieel Doneren via je telefoon

Doneren via je telefoon

-

Doneren via je telefoon is een andere manier om online een donatie te doen. Deze methode is geweldig als je vanuit huis toch je steentje wilt bijdragen. Het is ook handig, snel en makkelijk voor iedereen om te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is een QR-code scannen of via een tikkie doneren. Je kunt via telefoon doneren wanneer je maar zou willen. Vaak heeft iedereen zijn telefoon toch al bij de hand. Ook hebben tegenwoordig de meeste mensen hun online bankieren op hun telefoon staan. Dit maakt het gemakkelijk om via de telefoon een betaling te doen. Hierdoor is het doneren via je telefoon dus ook makkelijker. 

Via een tikkie

Er is nog steeds zoveel om te ontdekken over Alzheimer en hoe het de menselijke geest en het lichaam beïnvloedt. Het is belangrijk dat we ons eigen steentje bijdragen in het onderzoek, dat kan gemakkelijk via een online donatie. Bijvoorbeeld door te doneren via tikkie. Een tikkie is een vrijwillig online betaalverzoek via iDeal. Je kunt op een link of button klikken om naar Tikkie te gaan. Hierin kan vaak zelf het bedrag aangepast worden. Je kan dan zelf kiezen wat voor bedrag je doneert aan het onderzoek. Er zijn dus meerdere opties om via je telefoon te kunnen doneren. Kies gewoon de optie die het beste bij uw behoeften past en doneer zo snel en eenvoudig mogelijk via je telefoon. Er zijn veel verschillende goede doelen waar je aan kunt doneren via je telefoon. Alzheimer-Nederland is er hier één van, zij doen dan ook veel onderzoek met het geld van de donaties. 

Doneren via QR-code

Een andere manier om hier je steentje aan bij te dragen is met een donatie via qr code. Een donatie via een QR-code is makkelijk, anoniem en ook nog eens snel. Je zit dan dus nergens aan vast. Om een QR-code te scannen is een smartphone nodig. Met je smartphone scan je dan de QR-code. Wanneer de code gescand is, word je naar een beveiligde betaalomgeving geleid. Vervolgens wordt de betaling uitgevoerd in je app voor mobiel bankieren. Het is daarna direct zichtbaar of je donatie is gelukt. Je wordt dan ook vaak bedankt voor je steun. Kortom; donaties via je telefoon zijn veilig, discreet en gemakkelijk te doen. Bovendien wordt je geschenk rechtstreeks geleverd aan het goede doel naar keuze. Binnen deze organisatie wordt het goed gebruikt. Dit is jouw kans om op een makkelijke en veilige manier jouw steentje bij te dragen. Het is nu nog makkelijker gemaakt door de verschillende manieren om via je telefoon te doneren.

Laatste Nieuws

Hoe maakt u de perfecte fotomuur

Steeds meer mensen denken eraan om één van de lege muren in hun huis, om te toveren tot een...

Goedkoop geld lenen, wat komt erbij kijken?

Veel mensen hebben gehoord over geldleningen, maar niet veel van hen begrijpen het concept of hoe ze de goedkoop...

Doneren via je telefoon

Doneren via je telefoon is een andere manier om online een donatie te doen. Deze methode is geweldig als...

Wat is een goede trampoline voor je kind?

Ben je op zoek naar een geschikte trampoline kind? Er zijn zovele soorten trampolines, modellen en uitvoeringen dat het...

Nek- en rugklachten? Zo kun je deze voorkomen

Naarmate we ouder worden, merken we dat ons lichaam steeds gevoeliger wordt voor pijn. Zo krijgen veel mensen vanaf...

Een full frame camera uitzoeken

Wanneer je veel aan het fotograferen bent, wil je natuurlijk ook wel een goede camera. Een camera die jij...

Must read

Hoe maakt u de perfecte fotomuur

Steeds meer mensen denken eraan om één van de...

Goedkoop geld lenen, wat komt erbij kijken?

Veel mensen hebben gehoord over geldleningen, maar niet veel...

AanbevolenGerelateerd
voor jou