Algemeen Eerste hulp voor haar en huid: Olaplex en La...

Eerste hulp voor haar en huid: Olaplex en La Roche Posay

-

We kennen het allemaal wel. Je ligt ’s avonds in bed na een lange, vermoeiende dag en wordt de volgende ochtend wakker met mascara onder je ogen en foundation op je kussensloop. Dit is een bekend scenario voor zo’n beetje iedere vrouw. Het is natuurlijk geen ramp wanneer dit een keer gebeurd, maar wanneer het een wekelijks terugkerend fenomeen wordt, is het tijd om aan de bel te trekken. Je huid wordt er namelijk absoluut niet blij van en gaat er bovendien niet bepaald beter van uitzien. En, je raadt het misschien al, ditzelfde geldt ook voor je haar. Gewoontes als met nat haar direct gaan slapen, je haar meerdere keren per dag flink borstelen en nooit conditioner gebruiken zijn ook bepaald niet goed voor je mooie haardos.

Olaplex voor je haar

Heeft je haar het zwaar te verduren? Ga je bijvoorbeeld regelmatig naar de kapper om je lokken te verven? Gebruik je regelmatig een föhn of stijltang? Of draag je je haar het liefste iedere dag in een staart of knot? Dan wordt het tijd om hier iets aan te doen. Op de lange termijn zul je de effecten van al deze gewoontes namelijk wel degelijk gaan terugzien. Denk hierbij aan gespleten haarpunten en beschadigd, dun haar. Dit wil je natuurlijk niet. De oplossing? De fijne haarverzorging van Olaplex. Deze producten ondersteunen bij het herstel van schade aan zwavelverbindingen in je haar. Olaplex bestaat uit één ingrediënt en maakt je haar sterker dan ooit. Olaplex wordt ook wel de ‘’holy grail’’ genoemd op het gebied van tegengaan van beschadigd haar. Olaplex herstelt de gebroken zwavelverbindingen in je haar permanent, waardoor je van een blijvend resultaat kunt blijven genieten.

La Roche Posay voor je huid

Ook onze huid heeft flink wat te verduren. Zo dragen veel vrouwen dagelijks make-up, genieten ze regelmatig van een bezoek aan de zonnebank en liggen ze in de zomer maar al te graag lekker aan het zwembad of op het strand. Hoewel dit allemaal heerlijk is, geniet je huid hier iets minder van. Je huid kan dan wel wat extra verzorging gebruiken. De producten van La Roche Posay zijn hier uitermate geschikt voor. De producten van La Roche Posay worden samen met dermatologen ontwikkeld. Het resultaat? Doeltreffende producten die ook voor mensen met een zeer gevoelige huid geschikt zijn. Of je nu acne hebt, of last hebt van de eerste tekenen van huidveroudering, de producten van La Roche Posay bieden de uitkomst. Zo vind je in het uitgebreide assortiment onder andere reinigingsproducten om make-up te verwijderen, hydraterende producten om de huid te voeden, verzorgingsproducten voor het hele lichaam en de hoogste bescherming tegen UVA en UVB stralen.

Laatste Nieuws

Scoor goedkope grootzakelijke energie met deze tips

Het regelen van een passend zakelijk energiecontract staat vaak niet bovenaan de to do list van ondernemers. Zij hebben...

Gouden munten sparen en verkopen; een waardevolle hobby

Het verzamelen van gouden munten is een bijzondere hobby en de meeste mensen begrijpen niet waar het plezier van...

Met car sharing Amsterdam heb je altijd een deelauto in de buurt

Veel mensen in Amsterdam weten het al. Het is een drama om je auto in de stad te kunnen...

Een motorverzekering afsluiten

Het kan erg leuk zijn om in je vrije tijd op een motor te rijden. Daarom kan het voor...

Maak van je passie je werk!

In het leven halen we ons blijdschap uit verschillende dingen. Liefde van en voor vrienden en familie, huisdieren. Genieten...

De eerste tekenen van een social media verslaving

Social media is overal. Het is geïntegreerd in ieder platform. Eerst dachten we dat de hype rondom social media...

Must read

Scoor goedkope grootzakelijke energie met deze tips

Het regelen van een passend zakelijk energiecontract staat vaak...

Gouden munten sparen en verkopen; een waardevolle hobby

Het verzamelen van gouden munten is een bijzondere hobby...

AanbevolenGerelateerd
voor jou