Dozen bestellen voor verhuizing of verzending

Al tijden ben ik op zoek naar geschikte dozen voor de verzending van producten. Ik beheer een webwinkel met verschillende soorten producten en hiervoor wil ik de juiste dozen bestellen. Na een grondige zoektocht ben ik uitgekomen bij Vermeij, zij bieden verschillende vormen en varianten aan welke geschikt zijn voor verschillende producten. Als je dozen bestellen gaat is er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Wat voor soort product je versturen wil bijvoorbeeld, maar ook hoeveel en welke afmetingen het product heeft. Om je een klein beeld te geven van het totale aanbod en de verschillende mogelijkheden, neem ik je mee in de dozen die ik uiteindelijk heb besteld. Hopelijk heb je iets aan deze tips en weet je hierna zelf ook welke variant je nodig hebt!

Dozen bestellen voor mijn bedrijf

Sinds 3 jaar hou ik mij bezig met mijn eigen webshop. Ik verkoop verschillende producten en richt mij vooral op geschenken en cadeautjes. Zo bied ik veel soorten geschenken aan voor verjaardagen, beurzen, klanten, kerstpakketten en familie. Een erg breed productaanbod dus, hoor ik je denken. En dat klopt! Ik heb gemerkt dat mijn webshop steeds beter is gaan lopen en daarmee dus ook het aantal orders. Bij al deze soorten producten komt echter wel het een en ander qua verzending kijken. Juist door het grote productaanbod is het lastig om een goede doos te selecteren. De ene is te groot, de ander niet groot genoeg en andere zijn weer niet stevig genoeg. Ook vind ik persoonlijk dat een verzenddoos iets moois uit moet stralen en echt iets kan toevoegen aan een bestelling. Al met al een hele klus dus en ik heb er dan ook wel even over gedaan voordat ik wist welke dozen ik wilde bestellen. Dozen bestellen was voor mij altijjd een uitdaging, totdat ik dus Vermij.com ontdekte.

Zelf heb ik nu verschillende soorten venster dozen en wijndozen in mijn magazijn liggen. Deze sluiten perfect aan bij de producten die ik verzend en zien er ook nog eens leuk uit. Daarbij is het mogelijk om in één keer een grote bestelling te plaatsen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ik krijg vaak positieve reacties van mijn klanten over de kwaliteit van de verzending. Dit gaat dan zowel over het uiterlijk van de verpakking als de goede service. Stevigheid is iets wat ik erg belangrijk vind, zeker omdat veel producten breekbaar zijn. Let hier dan ook goed op wanneer je zelf dozen wil bestellen. Zelf zou ik je willen aanraden om eerst een aantal testverpakkingen aan te schaffen. Zo kun je ervaren wat het is en eventueel aan klanten vragen wat zij van de verzending vonden. Neem deze ervaringen mee in je uiteindelijke aankoopbeslissing.