ZakelijkDe beste zakelijke relatiegeschenken

De beste zakelijke relatiegeschenken

Een goed netwerk met waardevolle contacten is van immens groot belang. Men zegt wel eens ‘Het gaat er niet om wat je kan, maar om wie je kent’. Als eigenaar van een bedrijf erken jij het grote belang van waardevolle contacten. Je moet immers dingen voor elkaar krijgen, mensen tevreden houden en goede deals voor elkaar kunnen krijgen. Die contacten kunnen ten allen tijden goed van pas komen. Maar die waardevolle contacten, die hebben natuurlijk ook aandacht nodig. Je moet ze zien te behouden. Hoe je dat doet? Met de beste relatiegeschenken en die vind je hier!

Eten

Je maakt iedereen blij met wat lekkers te eten, helemaal zakelijke contacten. Dit is namelijk niet een standaard cadeau. Kies bij voorkeur iets uit waarvan je weet dat diegene enorm veel houdt. Heb je hem of haar wel eens hardop horen dromen over een heerlijke ceviche van zeebaars? Regel een etentje in een restaurant dat dat gerecht als de beste serveert. Ook wat luchtigers volstaat, het gaat immers om het gebaar. Je kunt het geschenk ook afstemmen op een gelegenheid. Met Pasen bijvoorbeeld, geef je een paaspakket aan het zakelijke contact en zijn of haar team. Met het lekkerste paasei geschenk wind jij iedereen daar om je vingers!

Abonnement

Een abonnement is ook altijd leuk om te krijgen. Elke keer wanneer diegene gebruik maakt van dit abonnement, zal hij of zij aan je denken. Pas er echter op dat je geen abonnement voor de sportschool geeft, dit kan een verkeerd signaal geven!

Personalisatie

Iets gepersonaliseerds is een van de beste opties die je hebt. Je kunt hiermee enorm goed inspelen op de persoon zelf. Hoe leuk is het als je iets hebt, wat niemand anders heeft? Je kunt ook inspelen op het zakelijke contact dat jullie samen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mok met de logo’s van jullie beide bedrijven erop gedrukt. Dit zal een echte bevestiging zijn van de zakelijke relatie die jullie nu al hebben en het zal diegene telkens herinneren aan het feit dat jij aan hem of haar hebt gedacht op het moment van het versturen van een zakelijk geschenk. Bij voorkeur doe je dit niet op de standaard momenten zoals kerst of het nieuwe jaar, maar op een willekeurig moment. De ontvanger van het zakelijke geschenk zal dit dan nóg meer waarderen dan hij of zij normaal gesproken al doet.

 

Laatste Nieuws

Waarom is moderne airconditioning belangrijk voor je huis?

Als het gaat om het comfort van je huis, speelt temperatuurregeling een belangrijke rol. We hebben allemaal die zwoele...

Waarom verzekeringen belangrijk zijn

Verzekeringen, sommigen vinden het maar een gedoe, anderen kunnen er niet zonder. Waar je ook bij hoort, het is...

Verbeter je online zichtbaarheid: seo, linkbuilding en social media tips!

In een wereld waar online aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is het essentieel om je website te optimaliseren en je...

Duurzamer in de auto stappen met behulp van carsharing

In de bruisende drukte van een grote stad is mobiliteit een cruciale factor. Met een overvloed aan mensen die...

AanbevolenGerelateerd
voor jou