Financieel Een financiële basis als nieuwe uitdaging!

Een financiële basis als nieuwe uitdaging!

Een vaste baan maar toch toe aan iets nieuws? Echter heb je het huishouden, de boodschappen, je kappersafspraak en ook nog je dierbaren die je kostbare tijd afsnoepen. Zo blijft er weinig ruimte over om te gaan voor nieuwe kansen. Maar mogelijkheden zijn er altijd! Nieuwe kansen brengen vaak een lading positiviteit met zich mee. Nieuwe werkzaamheden, nieuwe collega`s en een nieuwe omgeving. Je hersenen ontvangen nieuwe prikkels en dit werkt nog meer stimulerend. Alleen de gedachte aan een nieuwe uitdaging zorgt voor nieuwe energie! Herkenbaar?

Bedrijfsadministratie

Indien je toe bent aan een nieuwe uitdaging, maar niet precies weet wat je wil, is het altijd handig om je te verdiepen in moderne bedrijfsadministratie. Natuurlijk moeten cijfers wel je interesse hebben! Echter bestaat moderne bedrijfsadministratie uit meer dan alleen wat cijfers op papier. Jouw deskundigheid is zowel nodig op de werkvloer als bij externe partijen. Met de opleiding moderne bedrijfsadministratie wordt je een waardevolle gesprekspartner op het gebied van administratie.

Door een cursus of opleiding moderne bedrijfsadministratie gaan er veel deuren open. Het is de perfecte studierichting als je weet dat je goed bent met cijfers, maar nog niet besloten hebt of je een baan wil of een eigen bedrijf wil starten. Elk bedrijf heeft een financiële krachtpatser nodig, daarom duw jij jezelf niet direct in een hokje op de arbeidsmarkt. Indien een eigen onderneming of de freelancewereld jou meer trekken, is een financiële basis ook belangrijk. Je bespaart ook nog op administratieve kosten! Daarnaast kun je administratieve activiteiten uitvoeren voor opdrachtgevers.

Jezelf ontwikkelen hoeft niet tijdrovend te zijn!

De opleiding voor moderne bedrijfsadministratie wordt MBA bedrijfsadministratie genoemd. Er zijn vele aanbieders voor deze opleiding. Vaak gaat het om maanden van zwoegen om te slagen. Echter zijn er ook flexibelere opties. Een CMA opleiding brengt jou de administratieve basis in 6 avonden. Zo hoef je niet je vaste baan op te zeggen of maandenlang van 's ochtends tot `s avond te stressen over werk en studie. Het is effectief en zorgt dat jij binnen 6 avonden klaar bent voor een nieuwe uitdaging!

De MBA bedrijfsadministratie is een erkende vakopleiding die gericht is op het opnemen van financiële kennis en deze ook succesvol in de praktijk te gebruiken. Binnen deze opleiding begeleidt een ervaren financial jou bij het inrichten van de boekhouding, de inkoop en verkoop van goederen, projectadministratie, productieboekhouding en de verschillende soorten kosten. Een zeer inhoudelijke cursus, waar 6 avonden jou een financiële basis geven voor de kansen die jij wil pakken!

Laatste Nieuws

De voordelen van een Riese & Müller elektrische fiets

Je hebt ze vast wel eens gezien: mensen die op een elektrische fiets rijden. Het lijkt alsof ze moeiteloos...

Deze moderne kledingmerken zorgen voor de beste winter outfits

Het is voor heren ieder seizoen weer belangrijk om te zorgen voor stijlvolle outfits. Op deze manier kan je...

Hoe werkt een factuur matching systeem?

Hoe werkt een factuur matching systeem? De financiële administratie is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Het bijhouden van alle...

Dankzij The Padellers speel je padel in heel Nederland

Het spelen van een sport is ontzettend leuk om te doen. Dankzij een sport kan je namelijk gezond in...

AanbevolenGerelateerd
voor jou