FinancieelEen financiële basis als nieuwe uitdaging!

Een financiële basis als nieuwe uitdaging!

Een vaste baan maar toch toe aan iets nieuws? Echter heb je het huishouden, de boodschappen, je kappersafspraak en ook nog je dierbaren die je kostbare tijd afsnoepen. Zo blijft er weinig ruimte over om te gaan voor nieuwe kansen. Maar mogelijkheden zijn er altijd! Nieuwe kansen brengen vaak een lading positiviteit met zich mee. Nieuwe werkzaamheden, nieuwe collega`s en een nieuwe omgeving. Je hersenen ontvangen nieuwe prikkels en dit werkt nog meer stimulerend. Alleen de gedachte aan een nieuwe uitdaging zorgt voor nieuwe energie! Herkenbaar?

Bedrijfsadministratie

Indien je toe bent aan een nieuwe uitdaging, maar niet precies weet wat je wil, is het altijd handig om je te verdiepen in moderne bedrijfsadministratie. Natuurlijk moeten cijfers wel je interesse hebben! Echter bestaat moderne bedrijfsadministratie uit meer dan alleen wat cijfers op papier. Jouw deskundigheid is zowel nodig op de werkvloer als bij externe partijen. Met de opleiding moderne bedrijfsadministratie wordt je een waardevolle gesprekspartner op het gebied van administratie.

Door een cursus of opleiding moderne bedrijfsadministratie gaan er veel deuren open. Het is de perfecte studierichting als je weet dat je goed bent met cijfers, maar nog niet besloten hebt of je een baan wil of een eigen bedrijf wil starten. Elk bedrijf heeft een financiële krachtpatser nodig, daarom duw jij jezelf niet direct in een hokje op de arbeidsmarkt. Indien een eigen onderneming of de freelancewereld jou meer trekken, is een financiële basis ook belangrijk. Je bespaart ook nog op administratieve kosten! Daarnaast kun je administratieve activiteiten uitvoeren voor opdrachtgevers.

Jezelf ontwikkelen hoeft niet tijdrovend te zijn!

De opleiding voor moderne bedrijfsadministratie wordt MBA bedrijfsadministratie genoemd. Er zijn vele aanbieders voor deze opleiding. Vaak gaat het om maanden van zwoegen om te slagen. Echter zijn er ook flexibelere opties. Een CMA opleiding brengt jou de administratieve basis in 6 avonden. Zo hoef je niet je vaste baan op te zeggen of maandenlang van 's ochtends tot `s avond te stressen over werk en studie. Het is effectief en zorgt dat jij binnen 6 avonden klaar bent voor een nieuwe uitdaging!

De MBA bedrijfsadministratie is een erkende vakopleiding die gericht is op het opnemen van financiële kennis en deze ook succesvol in de praktijk te gebruiken. Binnen deze opleiding begeleidt een ervaren financial jou bij het inrichten van de boekhouding, de inkoop en verkoop van goederen, projectadministratie, productieboekhouding en de verschillende soorten kosten. Een zeer inhoudelijke cursus, waar 6 avonden jou een financiële basis geven voor de kansen die jij wil pakken!

Laatste Nieuws

Waarom online meubels kopen een goed idee is

Online winkelen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, en dat geldt ook voor het kopen van meubels...

De nieuwste trends in wintersportmode voor mannen

Als jij een man bent die graag op de hellingen staat, dan weet je dat het belangrijk is om...

Waarom risicobeheer essentieel is in de bouwsector

Als je ooit betrokken bent geweest bij een bouwproject, dan weet je dat er altijd risico's zijn. Deze kunnen...

Je verbouwing opfleuren met Sigma S2U Gloss

Als je een verbouwing plant, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes perfect is. Dat betekent ook...

AanbevolenGerelateerd
voor jou