ZakelijkHandige items voor het werk

Handige items voor het werk

Als je werkt is het soms vervelend als je niet de juiste spullen hebt. Soms pakt iemand per ongeluk je drinken of heb je geen plek om je spullen veilig op te bergen. Ook lees je hier enkele handige voorwerpen die het werken fijner, prettiger en veilig maken. 

 

Gepersonaliseerde drinkfles

Het gebeurd wel eens dat iemand per ongeluk jouw drinken opdrinkt op de werkvloer. Waarschijnlijk hadden jullie beiden dezelfde verpakking en is daardoor de vergissing ontstaan. Dat is zeer vervelend, want je moet nog een hele dag werken en iemand anders heeft je favoriete drinken opgedronken. Toch wil je dat niemand kwalijk nemen omdat het kan gebeuren. Je kan dit voorkomen door een gepersonaliseerde drinkfles aan te schaffen. Een gepersonaliseerde waterfles kan je zelf ontwerpen zodat al je collega’s ook weten van wie de drinkfles is. 

 

Mini kluis

Naast de gepersonaliseerde waterfles van Flaske, is het ook handig als je op de werkvloer spullen veilig op kan slaan. Er zijn niet altijd kluisjes op een werkvloer en dat kan soms zeer vervelend zijn. Er bestaat dan altijd een kans dat iemand je spullen steelt of dat jij je spullen kwijtraakt omdat iemand het verplaatst heeft. Je kan dit voorkomen door een mini kluis aan te schaffen. Een mini kluis is klein genoeg om in een rugtas te passen, maar je kunt er wel je telefoon, id kaart en portemonnee in opbergen. Zo ben je ervan verzekerd dat je spullen veilig opgeslagen liggen.

 

Geluiddempende oortjes

Als je in een omgeving werkt waar zware machines staan dan is het verstandig dat jij je oren goed beschermt tegen al dat lawaai. Soms merk je na een dag werken dat je minder goed hoort. Vaak krijg je geluiddempende oortjes van je werkgever maar dat is niet altijd het geval. Dit komt omdat de een meer last heeft van geluid dan andere. Geluiddempende oordopjes kan je op maat laten maken zodat je zeker weet dat je geen last hebt van geluid wat van machines afkomt. Ook als er naar jouw mening vreselijk muziek wordt geluisterd, dan kan je geluiddempende oordopjes dragen zodat jij je beter kan concentreren op het werk. Naast dat je geluiddempende oordopjes kan laten maken kan je ze vaak ook kopen bij een drogisterij of een andere winkel. Dit zijn meestal wegwerp varianten en zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Je moet dan een heleboel oordopjes aanschaffen en dat kan best duur zijn. Daarom is het verstandig op direct geluiddempende oordopjes op maat te laten maken. 

 

Laatste Nieuws

Waarom online meubels kopen een goed idee is

Online winkelen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, en dat geldt ook voor het kopen van meubels...

De nieuwste trends in wintersportmode voor mannen

Als jij een man bent die graag op de hellingen staat, dan weet je dat het belangrijk is om...

Waarom risicobeheer essentieel is in de bouwsector

Als je ooit betrokken bent geweest bij een bouwproject, dan weet je dat er altijd risico's zijn. Deze kunnen...

Je verbouwing opfleuren met Sigma S2U Gloss

Als je een verbouwing plant, wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes perfect is. Dat betekent ook...

AanbevolenGerelateerd
voor jou