WonenWat heb je nodig voor een fijne thuiswerk plek?

Wat heb je nodig voor een fijne thuiswerk plek?

Thuis werken is voor steeds meer mensen normaal geworden. Door de huidige situatie besluiten steeds meer werkgevers om hun personeel vaker thuis te laten werken. Als je vaak thuis moet werken heb je wel een fijne plek nodig. Maar welke thuiswerk benodigdheden heb je allemaal nodig voor een fijne werkplek? Lees het hier.

1. Een goede laptop/computer 

Ten eerste heb je natuurlijk een computer of laptop nodig. Wellicht heb je al een laptop die je van je werkgever hebt gekregen. Je kunt ervoor kiezen om een laptop te nemen of een vaste computer. Het voordeel van een computer is dat je vaak een groter scherm hebt, maar een nadeel is dat je hem niet kan verplaatsen. Als je thuis werkt, heb je waarschijnlijk ook af en toe een meeting via Teams of Zoom gepland staan om met je collega's te overleggen bijvoorbeeld. Dan is een goede camera in je laptop of computer ook wel handig. Ook kan een extra monitor of beeldscherm erg prettig zijn. Op de meeste kantoren hebben mensen vaak twee beeldschermen staan, vooral als je dit gewend bent is het opeens heel anders met maar een scherm. Daarom kun je in je thuiskantoor ook een tweede monitor plaatsen als je dit fijn vind.  

2. Headset 

Naast een goede laptop of computer is een headset met microfoon ook wel handig tijdens je online meetings. Vaak hebben laptops wel een microfoon, maar net al met de kwaliteit van de camera is deze soms matig in kwaliteit. Met een headset met microfoon ben je tijdens je online meetings goed verstaanbaar. 

3. Een printer 

Als je op kantoor ook vaak gebruik maakt van een printer heb je er waarschijnlijk thuis ook een nodig. Je kunt kiezen om een printer te nemen die alleen kan uitprinten, of ga voor een multifunctionele printer als je ook wilt kopiëren en scannen. Daarbij heb je ook HP inktcartridges nodig, bijvoorbeeld de HP 903xl.  

4. Een goede stoel 

Niks is belangrijker dan een goede stoel, deze mag dus niet ontbreken.  Je zit de hele dag op een stoel, dus deze moet wel comfortabel zijn. De hele dag op je keukenstoel werken is niet aan te raden. Een slechte stoel kan leiden tot erge rugklachten, je kunt last krijgen van je schouders en andere gewrichten. Daarbij is een goede zithouding ook van belang. Een goede stoel met armsteunen die je kunt instellen op basis van lichaamslengte en houding is erg handig.  Dus let erop bij het uitkiezen van een goede stoel dat de armleuningen verstelbaar zijn, het zitvlak diep genoeg is en dat de rugleuning verstelbaar is.  

 

Laatste Nieuws

Waarom is moderne airconditioning belangrijk voor je huis?

Als het gaat om het comfort van je huis, speelt temperatuurregeling een belangrijke rol. We hebben allemaal die zwoele...

Waarom verzekeringen belangrijk zijn

Verzekeringen, sommigen vinden het maar een gedoe, anderen kunnen er niet zonder. Waar je ook bij hoort, het is...

Verbeter je online zichtbaarheid: seo, linkbuilding en social media tips!

In een wereld waar online aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is het essentieel om je website te optimaliseren en je...

Duurzamer in de auto stappen met behulp van carsharing

In de bruisende drukte van een grote stad is mobiliteit een cruciale factor. Met een overvloed aan mensen die...

AanbevolenGerelateerd
voor jou