AlgemeenHet land van de pizza’s en de renaissance

Het land van de pizza’s en de renaissance

De zomer is aangebroken en het duurt nog maar een paar weken voor de vakanties weer beginnen. Menig familie heeft al het een en ander geboekt maar wellicht zijn jullie er nog niet helemaal over uit waar jullie dit jaar heen moeten. Geen paniek! In deze blog vertel ik je waar je deze zomer precies heen moet: Italië! Lees je mee?

De grote steden gezien

Italië is een land van veel uitersten. Zo zijn er verschillende steden die je zeker moet zien als je ervoor kiest om een rondreis te maken door dit Europese land. Zo mag je Florence zeker niet vergeten en wil je natuurlijk de bijzondere plekken zien die de hoofdstad Rome te bieden heeft. Napels is de perfecte bestemming voor op je lijstje en je moet uiteraard rondvaren door de grachten van Venetië. En zo zijn er nog wel meer steden die je zeker moet bezoeken.

Lekker de cultuur opsnuiven

Het mooie aan Italië is dat je er enorm veel cultuur kan bezichtigen. Van de keuken; pizza’s en pasta’s bijvoorbeeld, tot aan de kunsten; dit is immers het land van de renaissance. Er hoeft tijdens je vakantie geen dag voorbij te gaan dat je je verveelt, duik een nieuw museum in en je bent weer een paar uur onder de pannen.

Ontspannen aan het meer

Maar uiteraard ga je ook op vakantie om even lekker niets te doen. Op een camping Gardameer kom je helemaal tot rust. De omgeving is prachtig en er zijn zowel activiteiten om te doen als een lekker ligbedje om juist helemaal niets te doen. Zo kan je zelf per dag kiezen waar je zin in hebt. Daarnaast is het ook weer helemaal hip om naar de camping te gaan en met als jong gezin is het altijd leuk, en ook nog eens makkelijk met die kleintjes.

Voor ieder wat wils

Een vakantie in Italië is voor iedere leeftijd leuk. Op de camping is er genoeg te spelen voor de kleinsten en verder is er genoeg plezier en cultuur te beleven voor iedere andere leeftijdsgroep. Zo is de vakantie naar Italië voor iedereen een schot in de roos.

Praktisch makkelijk

Daarnaast hoef je ook niet persé met het vliegtuig naar Italië, je kan er prima een roadtrip van maken. Met de auto reis je door verschillende Europese landen en uiteindelijk ook door Italië. Door er een roadtrip van te maken, wordt het hele land de plaats van bestemming en creëer je meer vrijheid voor de reis zelf.

Laatste Nieuws

Waarom is moderne airconditioning belangrijk voor je huis?

Als het gaat om het comfort van je huis, speelt temperatuurregeling een belangrijke rol. We hebben allemaal die zwoele...

Waarom verzekeringen belangrijk zijn

Verzekeringen, sommigen vinden het maar een gedoe, anderen kunnen er niet zonder. Waar je ook bij hoort, het is...

Verbeter je online zichtbaarheid: seo, linkbuilding en social media tips!

In een wereld waar online aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is het essentieel om je website te optimaliseren en je...

Duurzamer in de auto stappen met behulp van carsharing

In de bruisende drukte van een grote stad is mobiliteit een cruciale factor. Met een overvloed aan mensen die...

AanbevolenGerelateerd
voor jou