Fashion Vind je droombril bij Charlie Temple

Vind je droombril bij Charlie Temple

-

Een bril of lenzen: ontzettend veel mensen moeten er uiteindelijk aan geloven. Het is niks ergs, behalve dan voor je portemonnee, maar het kan nog best wat gepeins opleveren. Wat als je bijvoorbeeld lenzen wilt dragen maar dit niet kan door een bepaalde curve van je oog? Of je wilt een bril, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Gelukkig heb ik onlangs een ontzettend fijn bedrijf gevonden, waar ik mijn droombril kocht. Wie weet vindt jij ook wel je droombril bij Charlie Temple!

Het Nederlandse bedrijf met een enorme collectie aan heren -en damesbrillen is ongeveer zes jaar geleden ontstaan, in het hoofd van oprichter Leon Planken. Zijn zoontje, Charlie, had een bril nodig, en Planken verbaasde zich over hoe lang het duurde voor de bril kwam, en vooral ook hoe duur deze was. Hij vond dat een bril kopen makkelijk en snel moest kunnen, en bovendien niet zo duur dat mensen er mee moeten wachten tot ze genoeg geld hebben. Een bril is een noodzaak, geen luxeproduct. Dus begon hij Charlie Temple, een bedrijf dat er op staat dat hun brillen modebewust, betaalbaar en snel leverbaar zijn.

Dus, wat is er nu zo speciaal aan Charlie Temple, behalve dat ze dus snel leveren en goede prijzen hanteren? Het fijne aan dit bedrijf, althans voor mij, is dat ze zo’n breed aanbod hebben. Zowel in heren -als in damesbrillen is het aanbod enorm. Ze hebben brillen voor alle leeftijden en alle wensen. Er zijn bescheiden brillen, brillen met ronde, dunne monturen. Er zijn ontzettend uitgesproken brillen in gekke kleurtjes en printjes, en zelfs doorzichtige monturen (die heb ik eentje, het is even wennen maar echt een gave look!). Kortom, het aanbod is reuze en dat mag ook wel. Een bril heb je tenslotte erg vaak op.

Zoals met veel dingen gaat het met een bril ook om wat je zelf fijn vindt. Wil je eigenlijk voor een gekke look, maar twijfel je? Charlie Temple heeft ook de optie om thuis te kijken wat voor monturen je mooi vindt! Denk goed na over wat je wilt, zoek veel inspiratie op, en ga dan zoeken. Alles is goed, het gaat er om waar jij je prettig bij voelt en wat mooi staat bij de vorm van jouw gezicht. Ik hoop dat je je droombril snel vindt, en dat hij ook snel geleverd wordt! Veel succes ermee, en veel plezier als je hem eenmaal hebt!

Laatste Nieuws

Scoor goedkope grootzakelijke energie met deze tips

Het regelen van een passend zakelijk energiecontract staat vaak niet bovenaan de to do list van ondernemers. Zij hebben...

Gouden munten sparen en verkopen; een waardevolle hobby

Het verzamelen van gouden munten is een bijzondere hobby en de meeste mensen begrijpen niet waar het plezier van...

Met car sharing Amsterdam heb je altijd een deelauto in de buurt

Veel mensen in Amsterdam weten het al. Het is een drama om je auto in de stad te kunnen...

Een motorverzekering afsluiten

Het kan erg leuk zijn om in je vrije tijd op een motor te rijden. Daarom kan het voor...

Maak van je passie je werk!

In het leven halen we ons blijdschap uit verschillende dingen. Liefde van en voor vrienden en familie, huisdieren. Genieten...

De eerste tekenen van een social media verslaving

Social media is overal. Het is geïntegreerd in ieder platform. Eerst dachten we dat de hype rondom social media...

Must read

Scoor goedkope grootzakelijke energie met deze tips

Het regelen van een passend zakelijk energiecontract staat vaak...

Gouden munten sparen en verkopen; een waardevolle hobby

Het verzamelen van gouden munten is een bijzondere hobby...

AanbevolenGerelateerd
voor jou