Fashion Vind je droombril bij Charlie Temple

Vind je droombril bij Charlie Temple

-

Een bril of lenzen: ontzettend veel mensen moeten er uiteindelijk aan geloven. Het is niks ergs, behalve dan voor je portemonnee, maar het kan nog best wat gepeins opleveren. Wat als je bijvoorbeeld lenzen wilt dragen maar dit niet kan door een bepaalde curve van je oog? Of je wilt een bril, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Gelukkig heb ik onlangs een ontzettend fijn bedrijf gevonden, waar ik mijn droombril kocht. Wie weet vindt jij ook wel je droombril bij Charlie Temple!

Het Nederlandse bedrijf met een enorme collectie aan heren -en damesbrillen is ongeveer zes jaar geleden ontstaan, in het hoofd van oprichter Leon Planken. Zijn zoontje, Charlie, had een bril nodig, en Planken verbaasde zich over hoe lang het duurde voor de bril kwam, en vooral ook hoe duur deze was. Hij vond dat een bril kopen makkelijk en snel moest kunnen, en bovendien niet zo duur dat mensen er mee moeten wachten tot ze genoeg geld hebben. Een bril is een noodzaak, geen luxeproduct. Dus begon hij Charlie Temple, een bedrijf dat er op staat dat hun brillen modebewust, betaalbaar en snel leverbaar zijn.

Dus, wat is er nu zo speciaal aan Charlie Temple, behalve dat ze dus snel leveren en goede prijzen hanteren? Het fijne aan dit bedrijf, althans voor mij, is dat ze zo’n breed aanbod hebben. Zowel in heren -als in damesbrillen is het aanbod enorm. Ze hebben brillen voor alle leeftijden en alle wensen. Er zijn bescheiden brillen, brillen met ronde, dunne monturen. Er zijn ontzettend uitgesproken brillen in gekke kleurtjes en printjes, en zelfs doorzichtige monturen (die heb ik eentje, het is even wennen maar echt een gave look!). Kortom, het aanbod is reuze en dat mag ook wel. Een bril heb je tenslotte erg vaak op.

Zoals met veel dingen gaat het met een bril ook om wat je zelf fijn vindt. Wil je eigenlijk voor een gekke look, maar twijfel je? Charlie Temple heeft ook de optie om thuis te kijken wat voor monturen je mooi vindt! Denk goed na over wat je wilt, zoek veel inspiratie op, en ga dan zoeken. Alles is goed, het gaat er om waar jij je prettig bij voelt en wat mooi staat bij de vorm van jouw gezicht. Ik hoop dat je je droombril snel vindt, en dat hij ook snel geleverd wordt! Veel succes ermee, en veel plezier als je hem eenmaal hebt!

Laatste Nieuws

Hoe maakt u de perfecte fotomuur

Steeds meer mensen denken eraan om één van de lege muren in hun huis, om te toveren tot een...

Goedkoop geld lenen, wat komt erbij kijken?

Veel mensen hebben gehoord over geldleningen, maar niet veel van hen begrijpen het concept of hoe ze de goedkoop...

Doneren via je telefoon

Doneren via je telefoon is een andere manier om online een donatie te doen. Deze methode is geweldig als...

Wat is een goede trampoline voor je kind?

Ben je op zoek naar een geschikte trampoline kind? Er zijn zovele soorten trampolines, modellen en uitvoeringen dat het...

Nek- en rugklachten? Zo kun je deze voorkomen

Naarmate we ouder worden, merken we dat ons lichaam steeds gevoeliger wordt voor pijn. Zo krijgen veel mensen vanaf...

Een full frame camera uitzoeken

Wanneer je veel aan het fotograferen bent, wil je natuurlijk ook wel een goede camera. Een camera die jij...

Must read

Hoe maakt u de perfecte fotomuur

Steeds meer mensen denken eraan om één van de...

Goedkoop geld lenen, wat komt erbij kijken?

Veel mensen hebben gehoord over geldleningen, maar niet veel...

AanbevolenGerelateerd
voor jou