Wonen De cozy loft-look!

De cozy loft-look!

-

De beste manier om te genieten van je huis en om thuis lekker gasten te kunnen ontvangen is met een goed gestylde woonkamer. Als je een nieuwe kamer naar jouw stijl wil inrichten, zijn er tal van design ideeën om uit te kiezen. In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten als je gaat voor een industrieel interieur.

Een industrieel interieur viert de vintage look en het ruige verleden. Het is synoniem met de ‘warehouse’-look: een open ruimte die niet tot de naadjes is afgewerkt, maar de grove randjes juist omarmt. Dat betekent niet dat je je hoeft te beperken tot beton. In deze blog vertel ik hoe kneedbaar een industrieel interieur wel niet is!

Puur industrieel

Super chic wonen: een puur industrieel ontwerp beperkt zich tot industriële elementen. Natuurlijke materialen, zoals hout, leder en riet creëert een natuurlijk kleurenpalet. Werk de ruimte af met een warm gekleurde, stoffen eetkamerbank in combinatie met een cool fabrieks tafeltje op wielen.

Modern industrieel

De industriële stijl valt ook goed te combineren met een moderne twist. Het maakt de ruimte iets huiselijker en warm. Kies bijvoorbeeld voor zwart-wit kleur palette met een diep blauwe muur voor een opvallend contrast. Hout en leder helpen de ruimte een warme toets te geven. Industriële touch vind je vooral terug in de accessoires: een stalen industriële lamp, glazen koffietafel en plantenpotten met betonlook.

Minimal industrieel

Industrieel gaat ook goed samen met een minimalistisch randje. Gebruik koele kleuren, low-profile, gestroomlijnd meubilair en zorg voor voldoende opbergruimte om rommel te voorkomen. Zo houd je de ruimte sereen en kalm. Met een grote puffy sofa bied je genoeg comfort voor de hele familie en houd je de ruimte clean!

Atomic Industrieel

Een aards kleurenpalet met groen, crème, roest en bruine toetsen maken de ruimte meteen gezellig en uitnodigend. Maar dankzij een houten vloer, houten meubels en metalen details oogt de ruimte nog steeds fris en industrieel. Kies op je muur een kleur die meer verzadigd is, zodat de ruimte niet te koud aanvoelt.

Industrieel en Boho

Er gaat niets boven een industriële huiskamer gecombineerd met eclectische elementen! De basis van je kamer is wederom een eenvoudig zwart-wit contrast. De warmte wordt verzorgd door het meubilair en een rijkdom aan accessoires die je al bezit. Houd oud en nieuw in balans, door bijvoorbeeld je oude bank te bewaren maar een nieuwe bijpassende bruine eetkamerstoel kopen.

Industrieel en rustiek

Als je houdt van aardse tonen, is deze mix van rustiek en industrieel echt iets voor jou. Deze down-to-earth stijl houdt zich vast aan veel natuurlijke materialen, die op een verfijnde manier zijn gebruikt. Je verzorgt de rustieke touch met bijvoorbeeld een (nep)bonten kussen, kleurrijk tapijt en felle bank. Zorg dat er samenhang zit in de kleuren van je grootste meubelstukken, de kunst en kussens die je in de kamer hebt hangen. Kies bijvoorbeeld overal voor een oranje toon.

Met een industriële look kan je dus alle kanten op!

Laatste Nieuws

Hoe voorkom je dat er bij je wordt ingebroken?

Het is van belang dat je je veilig voelt in je eigen huis. Als dit niet het geval is,...

Heb je nog een oude motor of auto op de oprit staan? Verkoop hem!

Er zijn erg veel mensen die in het bezit zijn van een oude auto of motor en hier niks...

Zo verdien je net even wat meer meer met je winkel!

Het runnen van een eigen winkel is zeer uitdagend en leuk. Dagelijks krijg je te maken met onverwachte situaties...

Een financiële basis als nieuwe uitdaging!

Een vaste baan maar toch toe aan iets nieuws? Echter heb je het huishouden, de boodschappen, je kappersafspraak en...

De perfecte inrichting voor jouw thuiskantoor

Thuiswerken wordt steeds normaler. Ondanks dat we nu weer steeds vaker op kantoor mogen werken, kiezen sommige bedrijven ervoor...

Automatiseren van bedrijfsprocessen: ERP

Wil jij jouw bedrijfsprocessen automatiseren en vraag jij je af hoe je dit het beste kunt doen? Goed nieuws!...

Must read

Hoe voorkom je dat er bij je wordt ingebroken?

Het is van belang dat je je veilig voelt...

Heb je nog een oude motor of auto op de oprit staan? Verkoop hem!

Er zijn erg veel mensen die in het bezit...

AanbevolenGerelateerd
voor jou