Wonen De tips voor een zorgeloze verhuizing

De tips voor een zorgeloze verhuizing

Verhuizen is hartstikke spannend. Je laat achter wat je kent en betrekt een nieuw stulpje, soms ook in een hele nieuwe omgeving. Maar het verhuizen zelf, de dozen in en uitpakken en verplaatsen, dat kan een hoop spanning geven. Gelukkig zijn ook daar tips voor zodat jij het zo makkelijk mogelijk voor jezelf kan maken. In deze blog vertel ik je daar over. Lees je mee?

Plan de dagen in

Je weet hoogstwaarschijnlijk wanneer je de sleutel krijgt en wanneer je jouw oude huisje uit moet dus dan kan je ook inplannen wanneer je over wilt. Plan dat ook echt in de agenda in en neem daar de tijd voor. Zo wordt het niet een tussendoor ding en houd je ook overzicht over de tijd.

Extra handen

Daarnaast, als je plant kan je meteen wat mensen vragen om je te helpen op die specifieke dagen. Je weet wat ze zeggen: vele handen maken licht werk. En dat is in het geval van verhuizen niet anders. Of het nu om inpakken, inladen, verplaatsen of uitladen gaat, als je dat met meerdere mensen doet, scheelt dat toch wat tripjes heen en weer. Let wel op dat je niet te veel mensen inschakelt want dan gaat iedereen elkaar enkel voor de voeten lopen.

Tijd voor het uitpakken

En dan is alles over, maar dan? Vaak nemen we dan maanden de tijd om dozen uit te pakken. We doen er hier een paar en daar nog eens. Maar dat is zonde en zo voelt je nieuwe huis niet als een soort tussenfase aan. Niet alleen ziet de boel er een stuk mooier uit als alles op z’n plek staat. Het geeft ook rust en het zorgt ervoor dat jij je meer thuis voelt, dat is ook niet geheel onbelangrijk.

Als je er allemaal geen zin in hebt

Maar je hoeft het natuurlijk niet te doen. Je kan ook verhuizen zonder al die moeite en al het gedoe. En wel omdat je kan kiezen voor je woning laten ontruimen! Dan doet een extern bedrijf al het werk voor jou en zorgt het ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar het verhuizen. Voor woningontruiming Rotterdam, het bedrijf waar je moet zijn is Fontein. Dit zijn specialisten in de ontruiming van jouw woning! Bespreek jouw wensen en verwachtingen en kijk wat er mogelijk is. Dat is misschien wel de beste tip die ik je kan geven!

Laatste Nieuws

Dankzij de private lease rijd je in een auto zonder deze te kopen

Autorijden is voor veel mensen erg belangrijk. Door te kiezen voor het rijden in een auto kan iedereen zichzelf...

Je vindt een passende verzekering voor verschillende soorten schade

Schade kan helaas altijd op onverwachte momenten plaatsvinden. Dat is uiteraard vervelend, want niemand zit op schade te wachten....

Net een kat gekocht? Vergeet de kat niet te ontwormen 

Als je net een kat of een kitten hebt gekocht, dan is het erg belangrijk voor de gezondheid van...

Zelf EPDM aanbrengen

Klusser zijn zit niet bij iedereen in de vingers. Een dak aanleggen dan zeker niet. Toch is er een...

AanbevolenGerelateerd
voor jou